Intresseanmälan till Maratonmarschen

Anmälan till MM24 kommer att öppna i höst

Vi återkommer med mer info då. Informationen nedan är alltså gammal.

Tävlingen startar på Fredag efter midsommar, alltså den 30 juni 2023, klockan 21.00, från skjutbana i Mariefred och det finns plats för 250 deltagare.  Avgiften är 850:- per deltagare och då ingår supporten.

Efter att du skickat din intresseanmälan får du ett bekräftelse mejl där bg/pg-nummer finns med. När inbetalningen registrerats blir din anmälan komplett och du läggs upp som deltagare inom några veckor. Inbetalningen skall ske inom 14 dagar från det att du inkommit med din intresseanmälan annars tar vi bort anmälan och ger din plats till någon annan.

Du måste vara myndig för att få delta.

Tävlingsledningen kan besluta om en deltagares målgång om det bedöms vara nödvändigt för deltagarens och/eller tävlingens säkerhet, eller med annan hänvisning till tävlingens regler. Deras beslut kan inte överklagas och ska heller inte ifrågasättas.

 

Vi har tagit bort möjligheten till återbetalning om du bara vill hoppa av. Känner du dig osäker pga en gammal skada eller liknande  rekommenderar vi att du tittar närmare på en "Startklar" försäkring för ca 155:- vilket du kan läsa mer om här www.startklar.nu

Fram till sista veckan i Maj går det att byta bort sin plats men Fotrally IK tar ut en avgift om 350:- för att hantera detta. Bytet meddelas oss med komplett info om den nya deltagaren.

Om du inte fått en bekräftelse10minuter efter du anmält dig så ska du skicka ett mail till anmalan@fotrally.se. Anledningen till att mail inte kommer fram är att vi får in för många anmälningar för snabbt, mailservern räknar då en anmälan som spam och slutar skicka ut bekräftelsen.

Detta gäller enbart om deltagaren av någon anledning inte vill delta, INTE om vi som arrangör ställer in tävlingen.

Antal platser kvar till 2023

0

Mästarens tips

  • Våga ställa frågor till de andra som har redan tävlat tidigare, både de som har gått länge och de som har gått bara några timmar.
  • Facebook gruppen är bästa stället för information, man får alltid massor med bra tips, allt från mat till intim rakning.

// Agne Truss - vinnare 2019

Fler tips från mästarna >

Rally statistik

Mest antal starter
Noomi Grimstad 10st
Birger Fält 9st

Bästa rookies
2017 - Richard Andersson 81:00h
2017 - Agne Truss 81:00h

Bästa tider
2018 - Richard Andersson 87:48h
2018 - Agne Truss 87:48h
2015 - Fredrik Forsström 87:45h
2015 - Jonas Davidsson 87:45h

Vill du hjälpa till?

Det är fantastiskt att uppleva en gryning på en öde landsväg i sommarfärger.
Varför inte hänga med nästa sommar som funktionär?

Läs mer om att bli funktionär

Fotrally IK

All rights reserved ©

Website made by

CJ & HJ

Följ oss i sociala medier

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube