Att vara funktionär

Det är mycket som ska funka på Fotrally.

Deltagarna ska ha vatten. Någon måste hålla hastigheten längst fram. Vi måste ta tid på hur länge deltagarna är på toaletten. Alla funktionärerna ska ha lunch, kaffe, middag, mm. Någon måste gå med i ledet och se till att deltagarna mår bra.
Osv, osv, osv…

Vi påstår att det är lika roligt, och BETYDLIGT mindre jobbigt att vara funktionär som att ställa upp i tävlingen. Du kommer att träffa nya människor, både andra funktionärer men också deltagare. Finns det något man hinner med i den här tävlingen så är det att prata och lära känna andra människor.

Du kommer också att få se den svenska naturen på nära håll. Har du tur kommer det att vara vackert väder och alldeles lagom varmt, men regn och blåst kan också vara spännande.

Vi betalar inte för din tid och du måste ta dig till tävlingen med egen bil, men som funktionär får du mat, dryck och bensinpengar från Stockholm till tävlingen. Och så får du en riktig upplevelse också.

Som funktionär är du med i 6 eller 12 timmar och vi behöver människor dygnet runt. Om du är nyfiken så skriver du till funktionar@fotrally.se så kan vi prata mer. Dessutom erbjuds alla arbetande funktionärer fri startavgift till året efter. Det gäller alltså inte om du kommer med på en reservlista men inte behöver rycka in.

Fotrally IK

All rights reserved ©

Website made by

CJ & HJ

Följ oss i sociala medier

  • Facebook